2019-07-25 04:57:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Felvillanyozó élményekben lehet része

Napi horoszkóp július 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma az ön második sorsterületén a Hold és az Uránusz együttáll. Egy felesleges elektronikai eszközt vásárolhat, amire egyáltalán nincs is szüksége, ne pazarolja meggondolatlanságokra a pénzét, később úgyis megbánná a dolgot.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold ma az ön jegyében az Uránusszal együttáll, váratlannak tetsző problémák merülhetnek fel ön és kedvese között, valójában a régóta gyülekező felhők most hirtelen viharrá alakultak. Mutasson egy kis együttműködést, nem az a jó módszer, ha veszi a kalapját.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Jupiter az ön hetedik sorsterületén vonul át, közben egy trigont alkot a Marssal, most megismerkedhet valakivel, aki az ön esete, és minden esélye megvan, hogy működésre bírja a kapcsolatot, ha egy kicsit nagyobb szabadságot engedélyez neki. Lehet, hogy külföldi az illető.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az ön uralkodó planétája a Hold az Uránusszal együttáll a Bika jegyében, most a közös kassza kezelése körül akadhat egy kis probléma partnere és ön között. Nem tudnak megegyezni, valószínűleg valamilyen ingatlannal kapcsolatos kérdésben. Inkább az ego harca ez, mint racionális vita…

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ha ma kezdődik egy kapcsolata, az az eddigiektől teljesen eltérő lesz, és hozzá segíti önt valódi énje megismeréséhez. A meglévő kapcsolatok is teljesen átalakulnak, idomulnak ahhoz, ahogy ön is változik, fejlődik.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A mai nap nem lesz zökkenőmentes, már ami a párkapcsolatokat illeti, különösen, ha partnere nem engedi megnyilvánulni az ön megváltozott igényeit - a jó kapcsolatban a felek együtt változnak és igazodnak egymáshoz. Legyen összeszedett és türelmes!

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A nyolcadik sorsterületen átvonuló Hold-Uránusz együttállás miatt önnek valószínűleg más pénzét is kell kezelni, elképzelhető, hogy egy cégalapítás vagy hagyaték rendezése kapcsán. Olyan helyzet következik be, amelyből csak később tudja leszűrni a tanulságokat.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A hetedik sorsterületén a Hold-Uránusz együttállás miatt partnerével egy pillanat alatt összekapnak egy teljesen jelentéktelen ügyön. Legyen annak tudatában, hogy a vitát ön provokálta, csak azért, hogy fölébe kerekedhessen párjának.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ha szeretne valamit változtatni párkapcsolatán, akkor azt most könnyűszerrel megteheti, vegye kezébe az irányítást. Most többet megtudhat kapcsolatuk mélységéről, használja fel fejlődésre ezt az időt.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma valahogy belekeveredhet egy közös elszámolású vagy társasági pénzügyletbe, valószínűleg biztosítással vagy adókkal összefüggésben. Örökséghez is juthat, de pénzt is veszthet. Legalább ne verje magát adósságba a mai napon.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az ön uralkodó planétája, az Uránusz a Holddal együttáll. Felvillanyozó élményekben lehet része. Ha ön házasságban él, akkor nagy csábításnak lesz kitéve, ha független, akkor nyugodtan menjen bele az új kapcsolatba, feledhetetlen élményben lesz része.


Halak: II. 19. - III. 20.

Az ön harmadik sorsterületén tartózkodik a Hold-Uránusz együttállás, elképzelhető, hogy testvérei és ön között kisebb szóváltás alakulhat ki. Ha a kapcsolatuk változtatásra szorul, akkor próbálják azt most megbeszélni és a vitákat elsimítani.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: